תחושת יובש ובוסר בפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/10/2005 | 18:06 | מאת: גלילה

אני בת 51. מזה 34 שנים אני סובלת מתחושת יובש ובוסר בפה. בילדותי סבלתי מאף סתום. טופלתי בטיפות אפדרין. בגיל 19 עברתי צריבה באף (כנראה של פוליפים). זמן קצר לאחר הליך זה התחלתי לסבול מתחושות הקשות שתיארתי. נבדקתי ע"י רופאי א.א.ג שונים, כמות הרוק נבדקה ונמצאה נורמלית, אלרגולוג שבדק אותי נתן לי פליקסוטייד, אטרוונט וחצי כדור אוטרקס. הטיפול הנ"ל לא הועיל לי ואף ייבש לי את הפה עוד יותר. ברצוני לציין שעברתי בדיקת שירמר טסט והיא נמצאה תקינה.רופא שיניים בדק אותי גם כן, אך לא מצא דבר. אני אובדת עצות וסובלת מאוד. אנא הפנו אותי לגורם שיוכל לעזור. תודה רבה.

שלום רב מורכב מידי בשביל אינרנט-חיב לפתוח תיק רפואי מסודר-מבלי להבטיח דבר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת