כאבי שרירים ותחושות נימות ועיקצוצים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/10/2005 | 21:20 | מאת: מיכאלה

בת 26.5 . לפני כחצי שנה החלו לי כאבים בשרירי האמות(כחודש לאחר התחלת פעילות בחדר כושר), המלווים לעיתים קרובות בתחושות נימול, עיקצוצים וכאבים בעצמות ובמפרקים. לאחר חודש-חודשיים החלה תחושת נימול ועיקצוץ גם ברגליים. (אם זה רלוונטי עברתי תאונת דרכים קלה לפני שנה וחצי שכללה וייפ פלאש -אך לאחר מכן לא היו לי את התופעות הנ"ל).גם לאחר הפסקת הפעילות בחדר כושר תופעות אלו לא חלפו. ביקרתי 3 נויירולוגים, עשיתי בדיקת EMG ופוטנציאלים מעוררים וכולם אמרו שמבחינה נויירולוגית הכל נראה בסדר.עשיתי גם MRI ומס' בדיקות דם לבדיקת מחלות אוטואימיוניות והכל יצא תקין. הופנתי לרמטולוג שלא מצא משהו חריג והוא הפנה אותי לאורטופד. אני ממש מתוסכלת כי קשה לי לבצע פעולות בסיסיות כמו לכתוב יותר ממס' שניות או להרים את היד יותר ממס' שניות (כי יש לי כאבי שרירים)ועוד. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו שיוכל לעזור לי. תודה רבה

שלום האם בוצעו בדיקות דם? האם נבדק חוסר במינרלים כמו למשל מגנזיום ועוד. אני במקרה כזה הייתי שוקל לעשות מס אינפוזיות של וויטמינים ומינרלים-ולחכות לתגובה קלינית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת