חניכיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/10/2005 | 07:36 | מאת: שמעון

שלום לד''ר דיין ; יש לי בעיה של דלקות חניכיים חוזרות ונשנות ואני לא מצליח להפטר מהן .אודה לך על עצה לפתרון.תודה מראש שמעון .

שלום חסרים לי נתונים רבים כדי לתת תשובה מדויקת. דר דיין

27/10/2005 | 20:57 | מאת: שמעון

שוב שלום לד''ר דיין;אני עכשיו במצב של דלקות חניכיים ובמקום אחד מוגלה . כל הזמן כשהייתה מופיעה אצלי דלקת הייתי רץ לרופא חניכיים הוא היה מבצע ניתוח ,אחרי כשבועיים זה עובר עד לפעם הבאה ושוב אותו תהליך שכרוך בלא מעט סבל עד שזה עובר. עכשיו אני לא מצליח להיפטר מזה כבר שבועיים אני כל הזמן הזה מגרגר עם מי מלח, וזה מה שמחזיק את המצב על אש קטנה, אני כל הזמן מנקה את השיניים בוקר וערב ולא חוסך בקטע של היגיינה. אני כבר כמה שנים אוכל לפי סוג הדם שלי אני מאמין שאתה מכיר את זה ולוקח ויטמינים כמו סי וסידן +מגנזיום+אבץ ליקופן בי קומפלקס וסלניום הייתי רוצה לדעת איך להיפטר מהבעיה הזאת ושוב תודה מראש שמעון.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת