נוגדני A , ו- anti k

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/10/2005 | 01:31 | מאת: ניס

שלום לרופא: הנזכרים בנושא הופיעו בבדיקות דם של דודה שלי.האם תוכל להסביר למה מתייחסים? חוץ מזה ולידיעה כללית, נאמר לה שסבלה מהליקובקטר, היא הבינה גם שהייתה דלקת במעיים (לא הבינה מהרופא אם זו דלקת בפני עצמה או מצב הקשור לחיידק הליקובקטר...) לציין שסובלת מאי ספיקה מסויימת של החדר הימני, בעבר הוחלף מסתם שמאלי, בשנתיים האחרונות סובלת מהצטברות מים בחלל הבטן ובריאות, מטופלת בתרופות להפרעות קצב. תודה מראש על התייחסותך.

21/10/2005 | 01:33 | מאת: ניס

ברכות ותודות על הוצאת סיפרך החדש.

שלום א.לא ברור לי בכלל במה מדובר ב.את מציינת תמונה קלינית מאד מורכבת של תפליטים בחלל הבטן והריאות-שבכלל לא ברור לי מהכתוב במה מדובר. חיב לקבל עוד פרטים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת