תוצאות של בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/10/2005 | 19:25 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 31 נמצאת בשבוע 7+1 בהריון השלישי שלי. בהריון השני הייתה אי ספיקת שיליה והיפרדות מלאה של השיליה. התינוק הוצא בוואקום. השיליה נבדקה ונמצא בה קריש דם, היא הייתה קטנה וקרועה והשתרשה לא טוב ברחם. תוצאות בדיקות קרישיות שנערכו כחודשיים לאחר הלידה השניה היו תקינות. אמא שלי איבדה 2 תינוקות עקב היפרדות שיליה מלאה בלידה. לפני מספר ימים היו לי כאבי בטן קשים בצד ימין+חום עד 37 מעלות. עשיתי בדיקות דם כלליות+קרישיות+CMV, EBV, TOXOPLASMOSIS. האם בדיקות הדם שוללות אפשרות של דלקת בתוספתן? האם יש צורך בבדיקת וירוסים נוספים? האם תוצאות קרישיות הדם שלי תקינות? (בדיקות קרישיות+ספירת דם) האם אתה ממליץ בכל זאת לקחת חומר נוגד קרישה בעקבות ההיסטוריה שלי ושל אמא שלי? תודה רבה מצורפות תוצאות חלקיות של בדיקות הדם: בדיקות שתן כללית ולתרבית תקינות כימיה בדם -------------------------------------------------------------------------------- Urea (B) | 26 | mg/dl | 17 (-------*--------------) 43 | ALT (GPT) | 29 | U/l | 10 (-------------------*--) 31 | AST (GOT) | 23 | U/l | 10 (-------------*--------) 31 | Fe - Iron | 91 | micg/dl | 60 (-----*----------------) 180 | Ferritin | 50.4 | ng/ml | 20 (----*-----------------) 167 | Vitamin B12 | 645 | pg/ml | 211 (-------------*--------) 911 | -------------------------------------------------------------------------------- המטולוגיה-כללי -------------------------------------------------------------------------------- ESR 1 hour | 28 | mm/hr | 0 (----------------------) * 20 | Blood Group+Rh | | A + לא להצלבה Coombs Indirect Ab.scree | NEGATIVE | -------------------------------------------------------------------------------- המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר -------------------------------------------------------------------------------- WBC-Leucocytes | 8.3 | 10*3/micl | 4.5 (------------*---------) 11 | RBC-Red Blood Cells | 4.48 | 10*6/micl | 3.8 (----------*-----------) 5.3 | Hemoglobin | 13 | g/dl | 11.7 (------*---------------) 16 | Hematocrit | 38.4 | % | 35 (------*---------------) 47 | MCV-Mean Cell Volume | 86 | fl | 79 (--------*-------------) 97 | MCH-Mean Cell Hemoglobin | 29 | pg/cell | 27 (------*---------------) 34 | MCHC-M.Cell Hb cont. | 33.9 | g/dl | 31 (------------*---------) 36 | RDW-Red Cell Distri.Width | 12.7 | % | 11.6 (-------*--------------) 15 | Platelets | 269 | 10*3/micl | 150 (--------*-------------) 450 | MPV-Mean Platelet Volume | 11 | fl | 8 (----------------*-----) 12 | Neutrophils % | 53.3 | % | 40 (--------*-------------) 75 | Lymphocytes % | 37.1 | % | 22 (--------------*-------) 44 | Monocytes % | 7 | % | 3 (--------*-------------) 13 | Eosinophils % | 2.4 | % | 0 (--------*-------------) 6 | Basophils % | 0.2 | % | 0 (--*-------------------) 2 | Neutrophils # | 4.4 | # | 1.8 (---------*------------) 7.7 | Lymphocytes # | 3.1 | # | 1 (------------*---------) 4.8 | Monocytes # | 0.6 | # | 0 (-----------*----------) 1.1 | Eosinophils # | 0.2 | # | 0 (-------*--------------) 0.6 | Basophils # | 0 | # | 0 (*---------------------) 0.2 | -------------------------------------------------------------------------------- קרישה -------------------------------------------------------------------------------- PT (%) | | >100 PT (Seconds) | 9.5 | sec | 8.4 (-------*--------------) 11.8 | I.N.R | 0.93 | | | PTT | 26.1 | sec | 21.6 (----------*-----------) 30.6 | בדיקה זו מבוצעת עם ריאגנט שאינו רגיש לנוכחות .Lupus Anticoagulant PTT Ratio | 1 | | 0.9 (----------*-----------) 1.12

שלום נראה לי שי ש מקום ללקיחת מדללים-אך אתחייבת להתייעץ עם גניקולוג שזה תחום עיסוקו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת