חיידק בקיבה ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/10/2005 | 18:18 | מאת: ליז

שלום רב! ברצוני לשאול שתי שאלות שאינם קשורות אחת לשניה. 1. לאחרונה ביצעתי בדיקת נשיפה לגילוי חיידק בקיבה ואגן נמצא החידק הערך היה 11.1 קיבלתי טיפול תרופתי אנטביוטי המתנתי שבוע ואז חזרתי לבצע את הבדיקה שוב ואכן הערך שקיבלתי היה 16.6 הרופא משפחה הפנה אותי לטיפול רופא גסטרולוג , שנקבע לעוד חודש ברצוני לדעת מה עושים במקרה והחיידק לא עבר? האם אצטרך לדעתך לעבור את הבדיקה הפולשנית אנדוסקופיה? האם יש אנטביוטיקה אחרת שלוקחים במידה והטיפול כשל? 2. ביצעתי בדיקת דם ללא קשר לחיידק , בדיקה הבודקת את מצב השרירים כל הערכים היו תקינים למעט ערך אחד של CK שיצא 225. מה אומר ערך זה ? האם מעיד על בעיה מסויימת האם יש צורך לברירור מעמיק ? אני בחורה בת 29 . לתשובתך אודה ליז

שלום האם את מבצעת פעילות גופנית מאומצת? באיזה תכשירים אנטיביוטיים טופלת? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת