בהמשך לשאלתי בקשר לבדיקות דם וחיידק בקיבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/10/2005 | 14:24 | מאת: ליז

שלום רב! ראשית אני מודה לך על התיחסותך לשאלותי. לגבי שאלותיך 1. אני אנני מבצעת ספורט ובטח לא בצורה מאומצת, אך חשוב לי לציין כי שרירי השחמות שלי העורף והחק העליון של הגו מאוד מאוד כואבים האם זה קשור לערך הבדיקה CK 225. 2 לגבי החיידק בקיבה אנני זוכרת את שם כל הכדורים אך אני זוכרת שזה היה מוקסיפן ועוד כדור פעמיים ביום וכדור נוסף כל יום למשך חודש שלם בעוד המוקסיפן והכדור הנוסף היו לשבוע אחד ובטיפול לא היה את כדור הלוסק. האם תוכל לומר לי מה הטיפול שבדרך כלל נותנים לחיידק בקיבה? לכמה זמן? לתשובתך אודה ליז

שלום יש מקום לעשות בדיקה חוזרת של cpk אין פרוטוקול טיפולי יעיל אחד ודי קשה להתגבר על הבעיה-מנסיון אישי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת