כפות רגלים קרות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/11/2005 | 06:56 | מאת: זהבה

אני בת 56 ומזה שלוש שנים כפות רגלי בזמן השינה מאוד קרות. עובדה זו גורמת לי להתעורר מספר פעמים בלילה ומפריעה לשינה תקינה. גרביים עבות חמות לא עוזרות לעיניין. לעיתים אף בקיץ ,בזמן השינה ,חם לי מאוד בכל הגוף אך כפות רגלי קרות ואני ישנה עם גרביים מסיבה זו . מה יכולה להיות הסיבה וכיצד לטפל בה ?תודה

שלום האם יש סכרת ? האם יש מחלות נוספות?? האם את לוקחת תרופות?? דר דיין

05/11/2005 | 14:54 | מאת: זהבה

דר דיין שלום, לשאלתך, אין לי סכרת וכל מחלה אחרת . אני סובלת הכולסטרול גבולי ולכן אני לוקחת סימבאסטאטין בנינון נמוך. תודה חנה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת