עיקצוצים בגוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/11/2005 | 12:53 | מאת: נורית

בסביבות גיל ה-40. לפני מספר חודשים גיליתי כינים בראשי, טופלתי היטב. היום אין כינים ואין ביצים. מיזה כשבועיים יש לי עיקצוצים כעין סיכות בעיקר בראש, בצוואר, בפנים ולעיתים רחוקות באיזורים אחרים בגוף עם רצון עז לגרד. כעין זרמים בגוף. בעיקר העיקצוץ הוא באיזור הראש, קרקפת , צוואר ופנים. זה מטיש ומשבש לי את איכות החיים בעבודה. האם זה מעייפות יתר? כיוון שאני עובדת די הרבה שעות.אני מטופלת באלטרוקצין בגלל תת פעילות והשימוטו ומאוזנת. בשבוע האחרון רופאת העיניים נתנה לי לקרימול לטפטף בעיניים בגלל יובש עז בעינים. חוץ מיזה אני בריאה. מה הסיבות לעיקצוצים כעין סיכות/דקירות בגוף?- תודה רבה - נורית.

שלום נראה לי שקיימת בעיה. מוכן לשוחח כדי לקבל פרטים נוספים. דר דיין

06/11/2005 | 15:30 | מאת: נורית

אני מוכנה לכל שאלה שתישאל אותי דרך הפורום ותקבל מענה. רב תודות לך-נורית.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת