BILIRUBIN

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/11/2005 | 08:50 | מאת: מיכאלה

שלום, בתוצאות בדיקת מעבדה שניים מערכי הבילירובין של בעלי היו מחוץ לנורמה : bilirubin total = 1.4 bilirubin conjugated = 0.3 bilirubun unconjugated = 1.10 הוא בן 27, בריא בד"כ, סוכר עומד על 100 עם סכרת במשפחה (אם זה מידע רלוונטי). מה יכול להיות פשר הדבר? האם סטיה ברמות נמוכות יכולה להעיד על מחלה כלשהי או אות אזהרה למשהו? אודה מאוד על התשובה, מיכאלה

שלום רב יתכן ומדובר בתופעה הנקראת gilbert . עליו לחזור על הבדיקה -לא בצום. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת