פסיקולציות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/11/2005 | 22:47 | מאת: רן

בבדיקת emg שערכתי היום ואשר הופנתי בשל פסיקולציות בידים והרגליים עלה הממצא הבא" פרט להארכה קלה של זמן חביון עצב מדיאנוס מימין, הולכה עצבית תקינה. בדיקת שרירים לא מראה פעילות ספונטנית, גיוס תקין בשרירים שנבדקו. מה משמעות ממצא זה??? האם ממצא נוירולוגי?? האם קליני?? האם ממצאי בדיקה זו יכולים לשלול מחלות ניווניות למינהן כגון als אנא תשובתך הדחופה

שלום חסרים לי הרבה פרטים קליניים -אך לא נראה לי שקימת עדות למחלה. מה מצב הויטמינים? נסה לקחת תקופה מסוימת מגנזיום. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת