סרקואידוזיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/11/2005 | 14:22 | מאת: א.ל.

שלום, בסבירות גבוהה מאוד כנראה שיש לי סרקואידוזיס. הרופא אליו ניגשתי רוצה שאבצע בדיקת ברנכוסקופיה. קראתי על הבדיקה באינטרנט וזה נראה לי הליך מאוד אגרסיבי. גם התרופות הניתנות לטיפול במחלה מאוד לא סימפטיות. מלבד בדיקת דם שבודקת ACE וסידן גבוה, האם ישנה דרך אחרת (אבחון אלטרנטיבי כמו אידידיאולוגיה, רפלקסולוגיה, סיני)? האם ישנו טיפול תרופתי טבעי מקביל לתרופות שקונבנציונליות (הרופא שהייתי אצלו הזכיר קורטיזון, ברר...) תודה רבה

שלום יש תבחין עור למטרת אבחנה-אך לא נראה לי שתוכל להמלט מברונכוסקופיה לצורך ביופסיה. אם תהיה אבחנה חיובית -תהיה בקשר. דר דיין

13/11/2005 | 14:16 | מאת: א.ל.

תודה רבה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת