תשישות כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/11/2005 | 11:35 | מאת: מישהו שנמאס לו

ד"ר שלום, אני בן 22 ומזה כשנה וחצי מרגיש תשוש כרונית.בדיקות דם תקינות,בדיקת פנימאי ונוירולוג תקינות גם הן,כולל מעבדת שינה.ניסיתי בהמלצת רופא טיפול הומוטוקסיקולוגי אך ללא הועיל.התשישות נבדלת בהרגשה לעומת עייפות שנובעת משעות שינה מועטות בלילה(אני ישן כ-7-8 שעות).כמו כן איני נמצא תחת לחץ נפשי.ניסיתי גם לעסוק בפעילות גופנית מתונה אך לא חל שיפור ולכן הפסקתי.מצבי מקשה עלי בצורה בלתי רגילה בתפקוד היומיומי ואף גורם רפואי לא מספק לי תשובה ברורה לגבי מציאת פתרון לבעיה.מה עלי לעשות ולאן לפנות? תודה.

שלום יש לי נסיון במקרה כזה-בטיפול באינפוזיות של וויטמינים וכן באוזון. יש צורך בהתמדה ובהרבה סבלנות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת