דלקת בשופכה ?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/11/2005 | 20:25 | מאת: גיא

לפני עשרה ימים התחילה לי צריבה במתן שתן. נתנו לי לעשות בדיקת שתן ובאותו זמן התחלתי טיפול לדלקת בשתן ע"י אנטיביוטיקה : "אובמין" וסידורל. לאחר שהבדיקה חזרה התברר שאין לי כלל דלקת בשתן ולכן הופסקו הכדורים (יש לציין שהם גם ככה לא עזרו - גם לא הקלו על הכאב) אורולוג אמר לי שזה לא קשור אליו ולאחר שנמשכו הכאבים הגעתי למיון שם רופא פנימי אמר לי שיש לי דלקת בשופכה וגם התנפחה לי בלוטת הלימפה במפשעה בצד שמאל בלבד. הרופא נתן לי אנטיביוטיקה : "זטו" 1000 מ"ג - גם לאחר הטיפול הזה הכאב במתן שתן נמשך. יש לי מעיין הפרשה מהפין - הפרשה שקופה לא מוגלתית או בצבע כלשהו. כאשר אני שותה הרבה הצריבה נעלמת כמעט בכלל - אך עדיין יש מעיין קושי במתן שתן הכוונה שכאשר זרם השתן חזק ובצורה טבעית(כמו שהייתי רגיל להשתין) מכאיב בצינור עצמו. מה עליי לעשות ? האם זה באמת דלקת בשופכה כי הכאבים עדיין נמשכים

שלום יתכן ומדובר בדלקת בפרוסטטה--וזו בעיה לא קלה לפתרון נראה לי שעליך לפנות לאורולוג-ולנסות לבצע תרביות חוזרות. שמור אותי בתמונה-כי קים טיפול מוצלח בחום-שיש לשקול אותו בהמשך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת