כאבים באיזור חגורת המותניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/11/2005 | 08:31 | מאת: חיה

אני בת 27 .מזה כחודשיים סובלת כאבים באיזור חגורת המותניים. הכאבים מופיעים בכל פעם במקום אחר:ימין ,שמאל,גב,צד,בטן. עברתי בדיקות אולטראסאונד של כליות,בטן עליונה,בדיקת נוירולוג + סי.טי. מוח, בדיקת גיניקולוג ואורטופד והכל נמצא תקין. גם בדיקות דם מקיפות לתפקודי כבד,אנזימים ועוד - תקין. ובכל זאת הכאבים נמשכים ולאחרונה גם התחזקו. אנא, חווה דעתך. איזה כיוון נוסף לבדיקות?

שלום את חייבת לראות רופא פנימי שירכז את כל התוצאות ויעשה אבחנה ץ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת