שינויים במבנה תאי הקיבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/11/2005 | 14:58 | מאת: שירלי

בביופסיה אחרי גסטרוסקופיה יצא כי יש FOVEOLAR HYPERPLASIA FOCAL INTENSIAL METAPLASIA אין דלקת או הליקובקטר. הרופא המליץ להמשיך עם שני כדורים אומפרדקס ביום. רציתי לשאול מה החשיבות לבלוע כמות כ"כ גדולה של הכדור? האם אפשר להפסיק נטילתו, או לחילופין להסתפק בכדור אחד בלבד? האם אצטרך לבלוע הכדור כל החיים? ולענין המצב עצמו: ממה עלול לנבוע השינוי הנ"ל אם לא מדלקת או מהליקובקטר? האם מצב התאים הפיך? כיצד? תודה

שלום המטרה להפחית את חומציות הקיבה-ואת התכשיר יש לקחת רק לתקופה ולרדת במינון בהדרגה לפי הסימפטומים. אולי דרושה הרגעה או אדרכה יותר הדוקה לגבי הרכב התזונה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת