בחילות הקאות והפחד מהם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/11/2005 | 17:22 | מאת: שגיא

שלום אני שגיא בן 19. מאז היותי בן 15 אני חש בחילה בכל פעם שיש משהו לא שגרתי כמו: בחינות, יציאה עם חברים, בילוי משפחתי וכו'... שמתי לב שעם השנים הבחילה וההקאה (ברוב המקרים זה נגמר בהקאה) ניהיו כבר חלק מתהליך ההתרגשות שלי.. ואני פשוט מצפה מעצמי להקיא, בעצם אני כבר מתרגש מהספטום עצמו ולא ממה שאני אמור להתרגש.. מין פחד מההקאה. מה שגורם לי להכנס ללחץ ולהקיא. על מנת לפתור את הבעיה הייתי בטיפול פסיכולוגי, הרפיה וגם הומאופתי אך אף אחד מהם לא אראה לי אור ואני עדיין באותו המקום. (עדיין בטיפול המאופתי ועדיין חש בחילות) רציתי לברר, האם יכול להיות שזו בעיה פיזית? האם יכול להיות שחסר לי איזהו ויטמין בגוף? או כל דבר אחר שיכול לגרום לסמפטום זה? אני כבר מיואש ואשמח אם תייעצו לי מה לעשות... אני לא רוצה ליטול תרופות כימיות כי אני לא חושב שזה הפתרון.. ואני לא רוצה להיות תלוי בהם כל חיי.

שלום בעיה אמיתית-שהפתרון לה לא קל. לפי התיאור ולאור משך הזמן שזה נמשך נראה לי שלא יהיה מנוס מטיפול כימי פסיכיטרי. היה לי בטיפול מקרה דומה שהגיב טוב ל-2 אינפוזיות של וויטמינים,בליווי לטיפול במזרון אלקטרומגנטי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת