הזעת לילה וסחרחורת - דחוף לי!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/11/2005 | 23:28 | מאת: daffi

אני סובלת מזה כמה שבועות מאפיזודות של הזעתלילה רבה. אני בת 37 ובעבר היו לי 2 תקופות כאלה, שנגמרו בעזרת דיקור. בנוסף- סחרחורת בקימה מישיבה. רופא המשפחה שלי אמר "שהוא מאד מוטרד" אבל לא פירט "כדי לא להכניס לי רעיונות לראש..." בדיקות מעבדה נראות בנורמה למעט בילירובין 1.6. אני מאד לא שקטה ואשמח להצעות לצרות אפשריות, עד שאגיע לרופא המשפחה. תודה דפי.

שלום אין לי פתרון זמני -את חייבת לעכור בירור מקיף עיי רופא המשפחה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת