מכשיר בריאות BCD

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/12/2005 | 19:20 | מאת: אורח

שלום לאנשי הפורום ניתקלתי במכשיר מסוים מכשיר בריאות BCD בס"ד אשר מומלץ בתחנת הרדיו- רדיו 2000 שהיא תחנה דתית עם המלצות של רבנים ואירגונים גדולים בבחינה מקרוב של חוברת המוצר ראיתי שהמוצר הינו נורה חימום עם מינרלים במחיר גבוה 2600 שח האם יש כאן הטעית צרכן? או שימוש בהמלצות לא נכונות לקנית מוצר פשוט יחסית אשמח לעזרה בנושא

שלום לא מכיר-לא שמעתי דר דיין

17/05/2007 | 11:11 | מאת: גבריאל

מה אתה אומר על המכשיר

20/03/2007 | 13:25 | מאת: dan

מכשיר בריאות BCD הינו מכשיר המבוסס על הרפואה הסינית והוא מסייע לגוף להגיע לאיזון וריפוי טבעי. אלפי אנשים בישראל נעזרו במכשיר וראו בו תוצאות מדהימות .

17/06/2007 | 22:18 | מאת: אריאל

איפה ניתן לקנות ?

18/02/2009 | 16:42 | מאת: גיל

אני מרוצה מאד לפני שנתיים רכשתי את המכשיר ועזר לי מאד להחלים מפסוראזיס וכאבי גב. לגבי המחיר לא זול אבל זה שווה את זה. יש צוות אמין ומקצועי ואפשר להגיע לפריסה של תשלומים נוחה. יש אתר www.bcd.org.il

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת