בדיקת דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/12/2005 | 11:11 | מאת: אסתי

שלום עשיתי בדיקת דם בקופ"ח ובדף הערכים כתוב 0-100 ל amylase יצא 179 ולפני 3 שבועות יצא165 - הייתי מאושפזת לפני חודש עם דלקת בלבלב שיצאתי מהב"ח היה 180בזמן אישפוד היה 411 יש לי כאבים בצד שמאל באזור הבטן שמקרין גם לגב יש לי אבנים בכיס המרה האם הכאבים מהלבלב - מה אתה ממליץ לי לעשות. ?אני לא מקבלת שום טיפול בת 50 בריאה

שלום נראה שמדובר בתהליך איטי של התאוששות הלבלב ויתכןשהמקור הוא אבני כיס המרה-שאותן תצטרכי להביר בהקדם. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת