כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/12/2005 | 10:49 | מאת: אורלי

לד"ר שלום רב, אני לא בטוחה מה הפורום הנכון לשאול לגבי הבעייה שלי אבל בכ"ז אנסה כאן: אני כבת 30, לפני יומיים החלו לי כאבי שרירים בכל הגוף - ידיים, רגליים, גב, כתפיים, בטן - הכל!, אני מתעייפת מאוד מהר, קשה ללכת או לעלות במדרגות, להתכופף ובכלל לעשות דברים פשוטים. אני מתנשמת וממש סובלת מעייפות אחרי כל פעולה שאני עושה. אני מרגישה כמו אחרי מסע ארוך שכל השרירים התכווצו. השריר של הצוואר בכלל תפוס. אני מרגישה טוב רק בשכיבה ועייפות כל הזמן. לפני שזה התחיל הייתי בחורה מאוד פעילה שזזה כל הזמן כולל בעבודה ועם הילדים. אציין כי אז ג חטפתי הצטננות - אולי ייתכן קשר. בכל מקרה - אני נמצאת כרגע בחו"ל ואין לי מושג איך מתארים באנגלית את מה שאני מרגישה, כמו למשל: התכווצות שרירים. בתקווה שתוכל לסייע לי, אורלי

שלום יש אפשרות שמדובר בזיהום ווירלי או בהרעלת מזון. הורידי פעילות תישתי הרבה מים-ודווחי לנו. דר דיין

07/12/2005 | 09:52 | מאת: אורלי

המון תודה ד"ר יוסף. היום הרגשתי הרבה יותר טוב אחרי כמעט שבוע של הרגשה ממש לא מי יודע מה, חולשה ושרירים תפוסים. עדיין יש קושי בפעילות פיסית שיגרתית אבל בהחלט יש שיפור. הרגעת אותי שמדובר בזיהום ולא במשהו גרוע יותר. אני גרה באוסטרליה מזה שנה, ואולי בגלל שינוי הסביבה עדיין הגוף לא התרגל לוירוסים המוזרים שיש פה. אז שוב תודה על התשובה. אורלי!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת