us

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/12/2005 | 22:01 | מאת: ruth

שלום עשיתי בדיקת דם בקופ"ח ובדף הערכים כתוב 0-100 ל amylase יצא 179 ולפני 3 שבועות יצא165 - הייתי מאושפזת לפני חודש עם דלקת בלבלב שיצאתי מהב"ח היה 180בזמן אישפוד היה 411 יש לי כאבים בצד שמאל באזור הבטן שמקרין גם לגב יש לי אבנים בכיס המרה האם הכאבים מהלבלב - .אני לא מקבלת שום טיפול בת 50 בריאה עשיתי us ו כתוב אבן בכיס המרה בגודל 1.0ס"ם לבלב ברוחב תקין. מה מומלץ לעשות? תודה מראש

שלום העמילזה הגבוהה היא שריד לדלקת בלבלב ולפעילות מסוימת של האבן בכיס מרה. האם לא הומלץ לך לסלק האבן? דר דיין

19/12/2005 | 08:53 | מאת: ruth

תודה כן קיבלתי הפניה לניתוח. אשמח אם תוכל להסביר על הנותוח של כיס המרה ואיך החלמה לאחר מכן?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת