כאבים בצד הגוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/12/2005 | 15:09 | מאת: רון

שלום, אני בן 25. לעיתים יש לי כאב בצד הגוף. כמו שהולכים הרבה ונתפס הצד, רק בלי ההליכה. לעיתים הכאב הוא גם יותר פנימה לכיוון הבטן. הכאב הוא לא קבוע, אלא חולף וגם התדירות שלו היא אחת לכמה חודשים ואז הוא נשאר לסירוגין יומיים שלושה וחולף. באולטראסאונד שעשיתי לפני כחצי שנה מצאו ממצא לא מוגדר בטחול שהרופאה שפירשה את האולטראסאונד אמרה לי שאין לי מה לדאוג היות וזה לא סרטן חלילה,אלא משהו שפיר כמו שומן או המנגיומה. האם יכול להיות שמה שנמצא בטחול הוא אחר והוא שגורם לכאבים? כמו כן- אני נוטה להכניס פנימה את הבטן ברב שעות היום שאני מחוץ לבית, כי יש לי כרס קטנה שאני מתבייש בה. האם יכול להיות שזה קשור לכאבים? ההפעלה של שריר הבטן? תודה רבה לתשובה, רון.

שלום נראה לי שהכאבים קשורים לבושה ולא לטחול. מה מצב הכליות?? דר דיין

07/01/2006 | 11:53 | מאת:

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת