אבחנה וייעוץ שיטת טיפול מתאימה.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/12/2005 | 14:20 | מאת: אבי

אני בן 31 , ללא עבר ניתוחי כלשהו, ללא טיפול כרוני בכדורים. ב 4 חודשים האחרונים שנה התחלתי לסבול ממערכת חיסונית חלשה מאוד, אני לרוב חולה. בנוסף קיימים סימפטומים נוספים כגון: ציפורניים שבירות עם כתמים לבנים, ריח רע מהפה באופן כרוני, הרגשת צימאון בפה גם לאחר שתייה, סובל מקור, חולשה ועייפות כרונית. האמור לעיל היה קיים גם לפני , רק במינון נמוך הרבה יותר, הסימפטומים היו קיימים גם לפני.חשוב לציין שהפסקתי לעשן לפני כשנה. ובמשך השנה עסקתי קצת בספורט. בדיקות דם כיום תקינות, זאת לאחר שנמצא שיש לי מחסור בויטמין b12 והמוגלובין נמוך, מאז נוטל מולטיויטמין וכדור מציצה b12 . די מאסתי במציאת פתרונות ברפואה הקובנציונלית ,מעוניין לדעת שיטות שיעזרו לי לרפא את עצמי. ממה מומלץ להתחיל כשיטת טיפול ואבחון?

שלום ההחלטה איזה טיפול להמליץ לך תלויה במידה רבה באורח חייך בעבודתך ,ובמידת נכונותך להשקיע. הייתי ממליץ להפגש לפתוח תיק רפואי מסודר ולמצא עבורך שיטת טיפול מתאימה. דר דיין

07/01/2006 | 11:56 | מאת: הפתרון הנכון לכל תסמיניך עכשיו!!!!!

בחורף המנעו ממחלות עם מוצרי מרפא הניפלאים של טיאנשי וקיראו את ה"נס" שעברתי עם מוצרים נפלאים אלו: חכם סיני: במחלה מטפלים 3 שנים לפני תחילתה ולא 3 ימים לפני המוות!!!לפני שנה חליתי בהפרעות תפקוד כבד טופלתי באמצעים רגילים התרופות נתנו תוצאות לוואי[שיתוקי חלקי גוף סכרת ברמות גבוהות ואיבוד משקל]] בתוך 4 חודשים יצאתי מזה ,לאחר שהיכירו לי חברה סינית לצמחי מרפא השימוש במוצרים אלו שיפרו את מצבי יולי סוכר 278 כבד39,41 גבוה שתן סוכר 1000 משקל 65 ק"ג[גובה 1.82 מטר] ספטמבר סוכר 206 כבד41,41 גבוה שתן סוכר 250 משקל 67 ק"ג נובמבר סוכר 151[בתחילת החודש]129[בסוף החודש] כבד 24,26 נורמלי] סוכר בשתן normal דצמבר סוכר 120 משקל 72 ק"ג היום 18/12/05משקלי 74 ק"ג מדהים!!! מוצרים טבעיים למניעת וריפוי מחלות וללא תופעות לוואי לפרטים יעקב 0544965268 טיאנשי[בשעות הערב]0504711800 רכב[בשעות היום]

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת