לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/12/2005 | 23:04 | מאת: רונית

אני בת 50 וסבלתי זמן רב מכאבי גב. אחרי בירור עם אורטופד הוא יעץ לי פיזיוטרפיה. לכן התחלתי לעשות פילאטיס לבד, כל יום במשך כמה דקות. וכאבי הגב נעלמו כלא היו!!! אבל מאז התחלתי עם הפילאטיס מסתבר שלחץ הדם שלי עלה. אף פעם לא סבלתי מלח"ד גבוה. השבוע ראיתי בעיתון שאם מפעילים קבוצה לא גדולה של שרירים זה עלול לגרום ללחץ דם לאנשים שאין להם כושר טוב. אני מדברת על לח"ד 170/90 לא יודעת מה לעשות? להפסיק פילאטיס או מה????

שלום האם את סובלת מעודף משקל? נראה לי שאין עליך להפסיק פילטיס -אלא להמשיך,תוך מעקב אחר לחץ דם. נראה לי שיש לך מעט מחלת לחץ דם ושהמאמץ הגופני העלה על פני השטח בעיה שכבר היתה קימת. דר דיין

07/01/2006 | 11:52 | מאת:

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת