emg

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/12/2005 | 18:38 | מאת: ran

הנני בן 35 וסובל מפסיקולציות כחודשיים וחצי ללא סימיני חולשה או דלדלול שרירים. הפסיקולציות מאופיינות בקפיצות שרירים בכל הגוף אך בעיקר ברגליים. בדיקת גופנית של נוירולוג בכיר הייתה תקינה כמו כן בדיקות דם ושתן תקינות. בבדיקת emg נאמר כי הבדיקה לא הראתה שינויים פוסטגנגליונרים. בבדיקת מחט נאמר כי היו שינויים נוירוגנים כרוניים בשריר בודד ברגל שמאל (mild chronic neurogenic changes in a single muscle) לא היו סימני דנרבציה חריפה.לגבי בדיקת הולכה עצבית נאמר כי היייתה תקינה. הנני בחרדה גדולה . מה משמעות ממצא זה?? האם יכול להעיד על תחילת ניוון שרירים או מחלת als אנא חוות דעתכם בעניין בהקדם האפשרי מה ניתן לעשות עוד עם קבלת ממצא חמור כזה??

שלום אם היית מגיע למרפאתי הייתי נותן לך מס אינפוזיות של וויטמינים ומינרלים -ובסבירות מאד גבוהה רוב התופעות היו נעלמות!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת