אריתמה נודוזום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/01/2006 | 15:51 | מאת: רוז

בעלי סובל כשבועיים ממחלה זו בעקבות סטרפטוקוק . הוא לא יכול לעמוד על הרגליים . הוא שוכב במיטה ומקבל כדור פעם ביום . שלא ממש עוזר. האם יש טיפול נוסף שיכול לזרז את תהליך הריפוי . אנחנו מיואשים . רוז.

שלום אם עדין אין התאוששות -צרי עימי קשר. דר דיין

08/01/2006 | 10:32 | מאת: רוז

דר' דיין שלום , יש לציין שחל שיפור במצב, בעלי מצליח כבר ללכת לאט , והבצקות ירדו . אני מקווה שעוד כמה ימים הוא יתחיל ללכת רגיל . במידה ולא , אנחנו ניצור איתך קשר. המון תודה.

07/01/2006 | 11:59 | מאת: יש!!!!!!!!!!!!!!!

בחורף המנעו ממחלות עם מוצרי מרפא הניפלאים של טיאנשי וקיראו את ה"נס" שעברתי עם מוצרים נפלאים אלו: חכם סיני: במחלה מטפלים 3 שנים לפני תחילתה ולא 3 ימים לפני המוות!!!לפני שנה חליתי בהפרעות תפקוד כבד טופלתי באמצעים רגילים התרופות נתנו תוצאות לוואי[שיתוקי חלקי גוף סכרת ברמות גבוהות ואיבוד משקל]] בתוך 4 חודשים יצאתי מזה ,לאחר שהיכירו לי חברה סינית לצמחי מרפא השימוש במוצרים אלו שיפרו את מצבי יולי סוכר 278 כבד39,41 גבוה שתן סוכר 1000 משקל 65 ק"ג[גובה 1.82 מטר] ספטמבר סוכר 206 כבד41,41 גבוה שתן סוכר 250 משקל 67 ק"ג נובמבר סוכר 151[בתחילת החודש]129[בסוף החודש] כבד 24,26 נורמלי] סוכר בשתן normal דצמבר סוכר 120 משקל 72 ק"ג היום 18/12/05משקלי 74 ק"ג מדהים!!! מוצרים טבעיים למניעת וריפוי מחלות וללא תופעות לוואי לפרטים יעקב 0544965268 טיאנשי[בשעות הערב]0504711800 רכב[בשעות היום]

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת