נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2006 | 21:23 | מאת: em

שלום, אני בת 22, והתחלתי לסבול מנשירת שיער חזקה ביותר בצבא לפני כשנתיים וחצי בערך. לא יודעים לומר מה הגורם וכנראה זה היה שילוב של לחץ (הייתי בקורס קצינים), תזונה לא טובה, בעיות הורמונליות (המחזור הפסיק לי לשבועיים וחצי) וגם תורשה (אבי קרח מגיל צעיר) מאז ניסיתי הכל, והשיער אמנם נראה יותר מלא אבל הוא לא מה שהוא היה. קיבלתי זריקות B12 , כדורי ברזל וחומצה פולית. הייתי רוצה לדעת מעבר לתמיסות שיש בשוק ולא באמת עוזרות לשיער לצמוח אלא יוצרות תלות בתכשיר יחד עם גרד בקרקפת מה עושים? אודה לתשובתך

07/01/2006 | 16:44 | מאת: ליאת

אני ממליצה שתתייעצי עם רמי מור . אין תחליף לטיפולים שלו בבעיות עור ובנשירה . האתר שלו http://www.ramimor.co.il/ מקווה לטוב בשבילך כי הבעייה מעיקה. ליאת

שלום כפי שציינתי בעבר אני נוטה לטפל במקרים כאלו באמצעות אינפוזיות של ויטמינים מינרלים חומצות אמינו ושומן חיוניות-ובמקרים רבים יש תגובה טובה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת