כאבים בבטן תחתונה צד שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/01/2006 | 13:56 | מאת: ofb

אני בן 42 לפני כמעט 3 שבועות החלו לי כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל עם צריבה בשתן במוקד חירום ביצעו בדיקת שתן עם סטיק הרופאה קבעה שיש לי דלקת בדרכי השתן. קבלתי אנטיביטיקה צפפןיט פורטה 500mG מכיוון שלא השפיע לאחר יומים נגשתי לרופאת משפחה אנטיביטיקה הוחלפה ל - macrodantin 100mg וכן כדורי הרגעה ספסמלגין כמו כן צילום רנטגן סקירת בטן וסונר כליות,בדיקת שתן+תרבית ודם. בקשה שאחזור אליה לאחר מספר ימים עם לא יהיה שיפור צריבה השתפרה אך כאב לא חלף לכן חזרתי אליה הופנתי לכירורג.בכירורגית המליצו שראה קודם אורלוג שעל סמך סונר כליות תקין ללא אבנים צילום תקין ללא חשד לאבנים ופיזור גזים תקין במעי וכן בדיקת שתן תקינה כולל תרבית ללא צמיחה ובדיקות דם תקינות הופנתי לכירורג שגם ראה את הבדיקות ושלח אותי לסונר בטן(כבד,טחול,כיס מרה,כליות,אאורטה ביטנית,לבלב,ררופריטוניאים) הכל תקין,בכליה שמאלית ציסטה אגנית 2.3 ס"מ עם הסתידות דופנית(קיימת אצלי כבר שנה)באבחנה נבדלת אבן בגביע מרכזי 7 מ"מ. לפני חזרה לכירורג לאחר התיעצות עם רופאת משפחההלכתי למיון עם כל התוצאות עברתי בדיקת שתן ודם שיצאו תקינות וכן נבדקתי ע"י כירורג שקבע שבטן רכה רגישות בבטן שמאלית תחתונה ללא גירוי צפקי. המלצות בשיחרור ct בטן ,רופא גנטי לשלול fmf(יש במשפחה). לא נכלל בהמלצות לשחרור אך כירורג המליץ גם פסג מעי דק(לשלול מחלת קרון). רציתי לציין שעברתי בירור גסטרו לפני חצי שנה גסטרוסקופיה וקולסקופיה שיצאו תקינים.כמו כן אני סובל מזה שנה מכאבי גב תחתון צד שמאל ומטופל אצל אוטופד אך אף פעם לא גרמו לי לכזה כאב. רציתי להתייעץ כי יצאתי יותר מבולבל ולחוץ מהמיוןוהמלצות בשיחרור לא מרגיעות אותי במיוחד שאני סובל כבר 3 שבועות מכאבים מה עלי לעשות ? כמו כן כששאלתי האם כיווןן של בעיה אולי במעי אז נאמר לי שעברתי בירור לפני חצי שנה וגם זה צריך לבוטא עם תסמינים של חום ויציאות לא סדירות שלילשולים הקאות וכוואני שואל האם בכל זאת צריך לבדוק כיוון זה.

07/01/2006 | 11:46 | מאת: ישלי פתרון

בחורף המנעו ממחלות עם מוצרי מרפא הניפלאים של טיאנשי וקיראו את ה"נס" שעברתי עם מוצרים נפלאים אלו: חכם סיני: במחלה מטפלים 3 שנים לפני תחילתה ולא 3 ימים לפני המוות!!!לפני שנה חליתי בהפרעות תפקוד כבד טופלתי באמצעים רגילים התרופות נתנו תוצאות לוואי[שיתוקי חלקי גוף סכרת ברמות גבוהות ואיבוד משקל]] בתוך 4 חודשים יצאתי מזה ,לאחר שהיכירו לי חברה סינית לצמחי מרפא השימוש במוצרים אלו שיפרו את מצבי יולי סוכר 278 כבד39,41 גבוה שתן סוכר 1000 משקל 65 ק"ג[גובה 1.82 מטר] ספטמבר סוכר 206 כבד41,41 גבוה שתן סוכר 250 משקל 67 ק"ג נובמבר סוכר 151[בתחילת החודש]129[בסוף החודש] כבד 24,26 נורמלי] סוכר בשתן normal דצמבר סוכר 120 משקל 72 ק"ג היום 18/12/05משקלי 74 ק"ג מדהים!!! מוצרים טבעיים למניעת וריפוי מחלות וללא תופעות לוואי לפרטים יעקב 0544965268 טיאנשי[בשעות הערב]0504711800 רכב[בשעות היום]

שלום לא יודע מה יש -אך ברור מה אין. יש צורך לבצע דיאטת ניקוי דלת שארית עם שתיה מרובה ויתכן מס חוקני ניקוי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת