בקשר ללחץ דם והרגשה כללית רעה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/01/2006 | 23:13 | מאת: גלי

אמי בת 68 סובלת מזה 3 שנים מיתר לחץ דם . אין בעיה של עודף משקל. בנוסף סובלת מבעיה דיי חמורה של שחיקת דיסק בגב , מאלרגיה, שמתבטאת בפריחה בעור ולפעמים באסטמה (היא אלרגית להמון צמחים). היא מקבלת טיפול תרופתי ללחץ דם ומאוזנת בד"כ. לפני כחודש התחילה להרגיש הרגשה רעה כאילו היא עומדת להתעלף. מדדה לחץ דם ונמדד 170/100. הרופאה מיד הוסיפה כדור בלילה. לחץ הדם אוזן אבל ההרגשה הרעה ממשיכה מידי יום. היא גם מרגישה כאבים מפושטים ביד שמאל (לא ממוקדים) היא ביצעה בדיקות דם כלליות - תקינות , א.ק.ג תקין. לחץ הדם כעת הוא 125/ 80. הרופאה לא מוצאת דבר ונתנה לה כדור הרגעה בטענה שאולי הדבר נובע ממתח. שאלתי - האם יתכן שתנודות בלחץ הדם גורמות להרגשה הרעה? כי תמיד היא מרגישה לא טוב כשהלחץ דם עולה או יורד. האם אפשר לבדוק לחץ דם כמו שעושים הולטר ללב במשך יום שלם? מה היית עוד מציע לעשות? מודה לך מאוד

שלום יש בדיקת הולטר ללחץ דם. כדי להתקדם -אני חיב לבדוק אותה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת