האם אני סובל מקנדידה?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/01/2006 | 10:02 | מאת: זוהרנוגה

אני בת 36 ואם לשניים.לפני כ8 חודשים התחלתי טיפול נטורופתי לקנדידה באמצעות תזונה ותוספי מזון,ואכן הרגשתי הטבה. לאחר כ3 חודשים הפסקתי את הטיפול התזונתי וחזרתי לסורי.כיום אני מרגישה עייפות ונפיחות בבטן.ואני תוהה האם כדאי לבצע את הבדיקה המעבדתית לקנדידה ואם כן איך ניתן לבצע זאת במסגרת קופת החולים?,ואם לא האם ניתן להסתמך על אבחנה של תזונאית בנושא? ולהתחיל שוב בדיאטה הקשה?

שלום לא מאמין באבחנה הראשונית-יש צורך לשנות את פלורת המעיים,לשנות באופן מוחלט את הרגלי האכילה-ויתכן להישתמש לתקופה מסוימת במי כסף. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת