התקפים מוזרים,מה זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/01/2006 | 15:53 | מאת: לילי

אני בת 21 ,לאחרונה השתחררתי משרות קבע בצה"ל. בחודשים האחרונים אני סובלת מסימפטומים שתוקפים ללא אזהרה ומשתקים אותי למשך שעות מספר.לפעמים אני מקבל התקף בחילה בלתי מוסבר , כבר קרה לי כמה פעמים שפשוט באמצע הרחוב אני מרגישה כל כך רע שאני חייבת לשבת ולהתרחק מריחות חזקים. במקרים גרועים יותר הידיים שלי מעקצצות מיד לאחר מכן הגוף שלי מחיל לרעוד ,קצב הלב עולה ואני מרגישה בחילה חזקה.זה מלווה בשילשולים והקאות ונמשך כשעתיים.לאחר התקף כזה אני מרגישה מאוד עייפה ולחץ באזור האף והעיניים,לעיתים גם מיגרנה. מה יכול לגרום לזה? במהלך השירות היו לי שלושה אירועי התעלפות במשך שבועיים,עשו לי ברור התעלפות מלא ( EEG,EKG,טילט טסט שהיה חיובי והולטר ) לא נראתה שום בעיית לב או סימנים לאפילפסיה (שאין לי בהיסטוריה המשפחתית). מה זה יכול להיות?

שלום נראה מוזר ודי מפתה לשייך זאת להתקפי חרדה-אך יש לי הרושם שיש מקום לבירור מקיף כולל בירור אנדוקריני. דר דיין

12/01/2006 | 12:49 | מאת: לילי

לפניי 6 שנים איבחנו אצלי דלקת האשימוטו אבל אני מאוזנת כבר 5 שנים ועושה בדיקות כל חיצ שנה על מנת לוודא שהכל בסדר.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת