אספרין 81 "מ"ג

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/01/2006 | 21:46 | מאת: ןוטט

ערב טוב בהמשךלשאלתי מיום 8.1.06 ותשובתך מיום 12.1.06 שאלתך היתה לגילי גילי הוא 60 שנה .ברצוני לדעת גם מה קשור הגיל .וכן רוצנה אני לשאול לאור מה שאנו שומעים על דילול הדם בזמן האחרון האם זה לא מסוכן .אמי נפטרה כתוצאה מאירו מוחי בתודה מראש נטי

שלום לכל תרופה יש תופעות לוואי-ויש לשקול היטב ולשים בצד מניעים פוליטיים לגבי כל טיפול וטיפול. דר דיין

31/01/2006 | 11:56 | מאת: ירון

אירוע מוחי עשוי להגרם מאוטם ובמקרה זה האספרין מועיל או מדמם ואז הוא מזיק מינון זה של אספרין נחשב בטוח והסיכונים הגדולים לדמם נגרמים בעיקר מתרופות המתערבות במנגנון הקרישה כגון קומדין .

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת