תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/01/2006 | 18:25 | מאת: לאה

לאחרונה קבלתי תוצאות של בדיקת תפקודי כבד הערכים היו כדלקמן got(ast) 45 gpt(alt) 71 cpk 346 הנני בת 53 אודה לך אם אוכל לקבל הסבר לתוצאות הנ"ל הבדיקה נערכה על רקע ערכי כולסטרול גבוהים יחסית ldl 185 uhdl 60

שלום חסרים לי פרטים קליניים מרובים!!! לא מטפלים במעבדה אלא בחולה!!! דר דיין

31/01/2006 | 11:52 | מאת: ירון

שינוי בתפקודי הכבד עשוי להתרחש גם כתוצאה מתרופות מקבוצת הסטטינים להורדת כולסטרול . או לאחר אירוע ויראלי . במרבית המקרים ( באם אין גורם או מחלה מאובחנים ובעלי משמעות ) ניתן לשפר מאוד את תפקודי הכבד באמצעות תמציות הומיאופאתיות מורכבות ו/או צמחי מרפא

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת