צרידות לאחר מחלה ויראלית.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/01/2006 | 20:19 | מאת: מיכל

לפני כחודש לקיתי במחלה ויראלית במערכת א.א.ג. קיבלתי טיפול אנטיביוטי וכדורים להחפת הבצקות בעיקר מאזניים האף. במהלך מחלה זו, איבדתי את הקול. עדין הקול שלי צרוד ואני סובלת מכאבי גרון ומעט מחנק. מה ניתן לעשות באמצעות רפואה משלימה?

שלום הדבר הטוב ביותר לעשות-זה לא לעשות כלום ורק לחכות מספיק זמן. הכל יחזור לנורמה! דר דיין

31/01/2006 | 11:47 | מאת: ירון

לשיפור זמן ההחלמה ( בעיקר לבעלי מקצועות המשתמשים בקולם ) ניתן להשתמש ב - PHOSFOR הומאקורד 20 טיפות במעט מים 3 פעמים ביום

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת