אלרגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/01/2006 | 22:36 | מאת: ריטה

לרופא שלום, אני סובלת מאלרגיה קשה שבאה לידי ביטוי בנזלת כרונית קשה, גודש באף שגורם לדבר באופן מאפנף, איני ישינה טוב בלילות בשל הצטברות לחות בגוף, כמובן שזה משפיע על כל אזור בחיי. אני סובלת מתסמינים אלה למעלה משנה. אני חושבת שהזיהום התלאביבי גרם לי אולי לאלרגיה. תחילה פניתי לרפואה הקובנציונלית ומאחר וזו לא עזרה לי (דחפה לי כדורים ואנטיביוטיקה שלא לקחתי), פניתי לאף אוזן גרון שלא טרח לשלוח אותי לצילום ופחות מזה לא טרל לבדור את אפי ונתן לי תרופות רבות שלא עשיתי בהם שימוש. ביאושו המר פניתי לרופא לאלרגיה אך הוא אמר שנראה שיש לי אלרגיה מסויימת אך היא אינה קשורה לצינון שלי ושאבריא אגש אליו שנית, משם פניתי להומהופתיה שכנראה הייתי אצל מישהי שאינה מנוסה וזו נתנה לי תרופה אך ללא הועיל, ניסתה לשנות מס' דברים שם בפעם השניה אך הכל היה לשווא. לאחר שמאסתי פניתי לנטוריפתיה וזו ניסתה לכוון אותי בתזונה. היו הקלות אך הגודש גדול מידי הנשימות קשות מידי, אבוי אין שיפור ניכר. ניקוי של תזונה מצומצת נעשה בשני סטים: בסט הראשון היה שיפור ניכר אך כששבתי לתזונה בריאה את מגוונת יותר היתה רגרסיה. בקיצור אני אובדת עצות ואיכות חיי רק מדרדרת מיום ליום. האם תוכל לצייד אותי בעצה טובה? (חשבתי לפנות לרפואה הסינית - דיקור מחטים).. אני מודה מראש. ריטה

שלום יש לי נסיון רב בטיפול במקרים אלו בטיפול באמצעות אדי אוזון לצורך ייצוב ריריות מערכת הנשימה. דר דיין

31/01/2006 | 23:32 | מאת: ירון

אלרגיה כרונית אינה פשוטה לריפוי ועשויה להיות הדרגתית במצב קשה יש לשלב מספר שיטות כיוון שאחת לבד לא תועיל 1. יש כמה תוספי תזונה כגון ויטמין C , קוורצטין ופרוביוטיקה 2. תרופה הומיאופאתית מורכבת ( לא בודדת ) 3. דיקור סיני לויסות התגובה האלרגית והפחתת גודש בריריות

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת