קישוריות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/01/2006 | 15:00 | מאת: ג'ודי

לאמי נתקלו כמ קישוריות בבלוטה קטנות פחות מסמ' ואחד כמעט 1 סמ' הרופאה המטפלת אמרה שאין מה לעשות אלא להיות במעקב. ברצוני לדעת מה הן הקישוריות? והאם באמת אין מה לעשות? אמי מתלוננת על מחנק וחנק אבל הרופאה המטפלת אמרה שזה פסיכולוגי ולא מזה האם נכון? תודה לתשובה

שלום קישריות זו בלוטת לימפה. כדי לספק לך יותר פרטים חסרים לי נתונים רבים על אמך. דר דיין

24/01/2006 | 13:20 | מאת: ג'ודי

דר' דיין שלום לך! תודה לתשובתך. אם תוכל למסור לי את הפרטים החסרים לך בנוגע לאימי. בתודה ובברכה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת