מספר שאלות בנוגע ללחץ תוך גולגולתי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/01/2006 | 18:41 | מאת: אורן

א) מהם הגורמים ללחץ תוך גולגולתי? ב) כיצד ניתן למנוע לחץ תוך גולגולתי? ג) מהן הסכנות והתופעות שבאות כתצוראה מלחץ תוך גולגולתי? ד) כיצד ניתן לטפל בלחץ תוך גולגולתי? אשמח לתשובות, אורן סבג

שלום אורן-אין אני עובד כך! אני מוכן לענות עינינית בהקשר למקרא-ולא לצטט את הספר. דר דיין

01/06/2013 | 14:02 | מאת: א

הבת שלי בת 12 מקבלת אורמאקס וטופמאקס מאובחנת בלחץ תוך גולגלתי 38 בבדיקות שדה ראיה בדיקת עניים אולטרסנד עצבי ראיה הכול תקין יש לציין שגם שיש לחץ כל הבדיקות תקינות וכדי לדעת אנחנו מסתמכים על התלונות שלה כאבי ראש וטישטוש ואז נעשה אל פי השאלה האם מותר לה לטוס אנחנו רוצים לעשות טיול ומאוד חוששים חזור

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת