הכשת STONE FISH

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/01/2006 | 13:24 | מאת: טלי טיבט

שלום רב, חמתי מאושפזת מזה כ-8 שבועות בביה"ח איכילוב בת"א עקב נקישה של STONE FISH - במימי הים באילת !! אנחנו חושבים שאין להם מושג מה לעשות ואיך לעזור לה והיא ממש מסכנה ואומללה, סובלת מכאבי תופת ומקבלת MIR . האם ידוע למישהו מכם מה ניתן לעשות ו/או להתייעץ ? תודה מראש, טלי

שלום לא יודע. דר דיין

28/01/2006 | 23:44 | מאת: ג'ו

ד"ר דיין יש לי רעיון עבורך: צור קשר עם רופא יהודי סימפטי ביותר בשם:Tom Levy, M.D יש לו ניסיון רב באינפוז מינונים גבוהים במיוחד של אסקורבט והצלחות מצוינות כולל בנקישות נחשים במצבים שלא נמצא נסיוב. אני בטוח כי הוא ישמח לשתף פעולה. הוא איש נחמד, יהודי חם ומקצוען למופת. האתר שלו: http://tomlevymd.com האי-מייל: [email protected] הטלפון: 719-548-1600 החלף איתו מעט מידע ואולי תווצר כאן הזדמנות לעזור לאישה הסובלת. אני יודע כי אתה האדם הנכון לכך. בהצלחה, ג'ו

28/01/2006 | 23:29 | מאת: ג'ק

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת