מיגרנות קשות-הצילו!!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/01/2006 | 14:17 | מאת: סובלת

שלום רב אני בת 24 וסובלת מזה שנים ממגרנות קשות מאד שבאות בתקופות של ימים רצופים עשיתי ct ובדיקות כלליות והכל תקין הביאו לי כדורים (לא זוכרת איזה) מיוחדים למגרנות שממש לא עזרו. אתמול בלילה שוב התעוררתי מכאב בכל הגולגולת לקחתי 2 כדורי אדוויל (הדבר היחיד שעוזר לי..) והכאב נעלם רק אחרי שעה וחצי של יסורי תופת. אני ממש אובדת עצות יש דרך לטפל בזה בלי כדורים יותר חזקים????. מקווה מאד לתגובתך תודה מראש(ומהראש..)

שלום יש דרך!! בואי לפגישה. דר דיין

28/01/2006 | 20:35 | מאת: סובלת

שלום!! תודה שחזרת אלי, איך מתאמים פגישה? תוכל לפרט לי קצת מהי? כי ניסיתי כל דרך אפשרית.. תודה רבה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת