שלום אני בן 16וחצי ומשהו מדאיג אותי.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/01/2006 | 23:56 | מאת: אנונימי111

אני כרגע בגובה 1.70 טיפה יותר ואני חושש שאני לא יגבה עוד. אני לא ממש מרגיש שאני גודל. אמרו לי שצריך לאכול הרבה ולעסוק בפעילות גופנית כי כרגע זה הזמן שהעצמות גודלות. רציתי לדעת אם אני יכול לעזור לגוף ולעצמות לגדול? כי אני ממש רוצה להיות גבוה בעוד 5-6 סנטימטר לפחות! האם יש סיכוי שכבר מעכשיו אני לא יגבה יותר? או שאני ימשיך בטוח עד גיל 18? אשמח אם תענה על השאלות. מכיוון שאני לא יודע אם זה הפורום הנכון שאלתי את אותה שאלה בפורום ילדים. כל טוב.

27/01/2006 | 00:06 | מאת: אנונימי111

עוד כמה נתונים עלי אני בן 16 וחצי כאמור ושוקל 54 ואני יודע שזה ממש קצת ויכול להשפיע עלי. 1.70 בערך כמו שרשמתי.. אם יש צורך במידע נוסף בבקשה תרשום אותו כאן! תודה רבה!

שלום עליך לבצע צילום כף יד לקביעת גיל עצמות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת