שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/01/2006 | 17:51 | מאת: chaya

שלום אני רוצה את עזרתכם אם אפשר . אני בת 50 - נשואה בריאה אבל יש לי בעיה מביכה בלילה שאני יושנת אני מוצאת שיוצא לי רוק מהפה ו נוזל לכרית וצוואר וזה לא נעים -זה קורה גם אם אני יושנת צהריים . רציתי לציין שאני מצחצחחת פעמיים ביום משתשמשת בחוט דנטלי יש לי כל השייניים בפה (שלי) עושה ניקוי אבן. מה זה יכול להיות לאן לפנות ולמי זה לא נעים אני מרגישה נורא שאני קמה ו מגלה את הרוק על הצוואר וכרית . כל תשובה שתתנו יעזור לי במציאת פתרון. תודה לפורם הזה שמאפשר לנו לשאול דברים ועל התשובות שלכם. שבת שלום.....

02/02/2006 | 00:04 | מאת: healthkeep

יש כמה דברים שיכולים לגרום לזה... 1) לא שותה מספיק 2) איזושהי בעיית נשימה, שבגללה נפתח הפה 3) תנוחת שינה לא טובה אני קניתי כרית אורתופדית, ושמתי לב שהבעיה נפתרה. אם את מעוניינת, שלחי לי מייל ואומר לך איכן קניתי את הכרית. [email protected]

שלום נסי להרחיק ככל האפשר את מועד ארוחת הערב ממועד השינה. נסי להגביהה מעט את אזור ראש המיטה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת