כדורי מטרוג'יל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/01/2006 | 13:25 | מאת: פיבי

בת 22, קיבלתי מטרוג'יל ואני לוקחת 1000 מ"ג ביום, עבור פרזיטים במעיים. זה היום השלישי שאני לוקחת את התרופה, אך כבר מהיום השני התחלתי לחוש בתופעות לוואי . טעם רע בפה שאני יודעת שזה צפוי, אך אני מרגישה עייפות קשה מאוד, עצבנות, נטייה לבכי ותחושת בלבול (חוסר איפוס). האם לדעתך יכול להיות קשר לתרופה ?(פעם ראשונה בחיים שאני לוקחת אותה). מה לעשות? להמשיך או להפסיק? בבקשה תשובה דחופה!!!

שלום אם אינך יכולה לסבול בשום פנים את התופעות שאת מתארת -הפסיקי את התרופה-ופני לרופא המטפל לצורך קבלת תרופה אחרת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת