לחץ תוך עיני.- תשובת מומחה או העברה לפורום המתאים.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/01/2006 | 15:35 | מאת: שירי

שלום מאחר ולא מצאתי פורום מתאים תקוותי שתוכלו לעזור לי כאן. מזה זמן רב אני חשה בראיה לא חדה ובעיקר קשה לי נהיגת לילה , מזה 3 ימים חשתי כאבים חזקים בשתי העיניים שלא מלווים בכאב ראש. אחר כך הופיעו לי כיסים נפוחים מתחת לעיניים בגובה לחי עליונה. וכעת הם נראים כמו שטפי דם בגוון צהוב. כמו "פנס" שעבר מסגול לצהוב. מה עלי לעשות ולמי לפנות ומהי התופעה הזו? אני חולת פרקים האם יש קשר בין התרופות למקרה? ממתינה לתשובת מומחה. תודה.

31/01/2006 | 23:39 | מאת: ירון

הסימנים אינם מתאימים ללחץ תוך עיני כיוון שנזק גלאוקומטוטי אינו גורם לטשטוש יש קשר בין מחלת פרקים לבין כאב וטשטוש ראיה ( אובאיטיס ווסקוליטיס ) עלייך לגשת בהקדם לרופא עיניים סביר שיבדוק גם IOP .

שלום יכול להיות קשר לתרופות-אך את חייבת לעבור בהקדם בדיקה יסודית אצל רופא עניים. דר דיין

07/02/2006 | 12:40 | מאת: שירי

אני מודה לכל המגיבים להודעתי. אכן הייתי אצל רופאת עיניים. ביום הבדיקה היו לי כאבים קלים אך מתחת לעין ימין הופיע לי שטף דם פנימי. היא בדקה ואמרה שיש לי דלקת בעין והן קצת יבשות. בדקה גם ראיה. וקטארקט.כי התלוננתי על הפרעות והבזקים בנהיגת לילה. הממצאים שליליים נתנה לי טיפות אנטיביוטיות לעין המודלקת ואמרה לחמם את המקום. וכן דמעות מלאכותיות. כיום העיניים עדיין רגישות אך הכאבים החזקים נעלמו.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת