צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/02/2006 | 20:22 | מאת: ענת

ד"ר שלום רב חמתי בת 65 סובלת ממס' מחלות כמו סכרת,, לחץ דם גבוה, כולסטרול.... שבוע שעבר לקתה חמתי בשפעת ואז עברה צילום רנטגן וקיבלה את התשובה הבאה : הצללה קטנה משולשת שמשתקפת על רקע שדה תחתון של ריאה שמשל ומזוהה במילוי החזיתי בלבד, סירחה פליוראלית? , אטלקטזה סובסיגמנטאלית ? יתר שדאת הריאות ללא ממצא פתלוגי ...דרוש בירור. מה זה אומר ? חמתי מודאגת במיוחד שרופא המשפחה בחופש . האם אפשר לקבל בירור לתשובה של צילום רנטגן , האם זה בכיוון דלקת ריאות למשל או שיש משהו חמור יותר ? תודה מראש ענת

שלום מבלי להכנס לפירוט יתר-אין מה לדאוג,מדובר קרוב לוודאי בתהליך ישן. יש מקום בהמשך לעשות צילום ביקורת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת