ארגומטריה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/02/2006 | 19:20 | מאת: ענת

כבת 51. לאחרונה מרגישה עייפות יתר ובזמן מאמץ יותר עייפות עם קצת קוצר נשימה. תשובת הארגומטריה שעשו לי: צניחה של עד 2 מ"מ (בחלק האחרון של הארגומטריה..) והמליצו שאעשה מיפוי לב עם תליום. מה זאת אומרת צניחה של עד 2 מ"מ? האם מצבי: קל, בינוני או קשה. אני נוטלת רק אלטרוקצין בגלל תת פעילות והשימוטו. אודה על תשובתך בפירוט - ענת.

שלום הארגומטריה גבולית-ואינה חד משמעית-ולכן המליצו על בדיקה יותר מדויקת. עשי אותה ודווחי לנו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת