כלורסטרול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/02/2006 | 15:28 | מאת: שרה

אני בת 50. מיזה כשנתיים ליש כלורסטרול - 246, כלורסטרול -HDL - 111; כלורסטרול - LDL- 124; G.P.T - 47, אני לא מטופלת עקב כך, הרופא רק מבקש שאעסוק בפעילות גופנית ולהקפיד על תזונה נכונה. שמעתי על סימוביל, מה דעתך, האם אני חייבת ליטול תרופה והאם יש לזה תופעות לוואי. מדוע הערך G.P.T - תמיד גבוה, מה זה אומר? - אודה על תשובות בהתאם. - שרה.

שלום מה משקלך? האם את מטופלת בתרופות ? תני כמה שיותר פרטים ואז אוכל לענות. דר דיין

06/02/2006 | 16:27 | מאת: שרה

משקלי 71 גובהי 1.60. מטופלת באלטרוקצין בגלל תת פעילות והשימוטו.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת