גיהוקים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/02/2006 | 15:57 | מאת: יוסי

שלום רב. מזה שבוע אני סובל מגיהוקים בלתי פוסקים,בכל שעות היום והלילה ובכל תנוחה. בשבת הופנתי למיון ולאחר סדרת בדיקות הסתבר שהכל תקין,אולם הגיהוקים לא פוסקים. האם יש משהו שיכול לעזור בנושא,אפילו ברפואה אלטרנטיבית אודה מקרב לב לתשובות.

שלום חסרים לי פרטים קליניים. יש מקום לשקול תכשיר מרגיע מרפה שרירים. דר דיין

12/02/2006 | 11:44 | מאת: יוסי

שלום. בעיה זו קיימת אצלי מזה שבועיים. שבוע שעבר הייתי במיון,עשו לי בדיקת א.ק.ג.צילום בית החזה CT של הסרעפת והכל תקין . כמו כן קבלתי תרופות שונות,כולל אתר לבליעה וכן תרופות להרגעת מערכת העצבים המרכזית,וללא הועיל. אודה מאוד לאבחנתך.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת