הצטננויות חוזרות ונשנות הגורמות לצרידות ואובדן קול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/02/2006 | 09:26 | מאת: מיכל

לפני כחודש ימים לקיתי בסיבוך במערכת א.א.ג. סיבוך שכלל דלקות אוזניים וגרון חריפות, כולל זיהום בדרכי הנשימה העליות. לאחר, שקיבלתי טיפול אניטביוטי וכדורים להורדת הבצקות. עדין הקול בעוצמתו לא שב. רופאת א.א.ג לא מצאה שום ממצא פתלוגי שיסביר את התופעה. לכן שבתי לעבודה ולאחר שבוע וחצי שוב התחילו כל הסמפטומים לצוץ. כאבי גרון, הקרנות לאוזניים, הכאות, שיעול ונזלת, כולל הרגשה כללית של חולשה. בנוסף, רופאת המשפחה מצאה בלוטות לימפה נפוחות, וכן התחלתי להרגיש באובדן שיווי משקל וסחרחורות. גם פה פניתי לא.א.ג שלא מצאה שום דבר. וכן פניתי לעשות בדיקות דם. מה שאני מעוניינת לדעת, האם יש טיפול משלים שיכול לתת מענה למצב הזה.

שלום בת כמה את ? האם יש לך מחלות נוספות ? יש חד משמעית דרך לעזור לך באמצעות הרפואה המשלימה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת