מה זה?.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/02/2006 | 22:16 | מאת: יעקב

ד"ר דיין שלום בן 39 חרדתי עם לחץ נפשי גבוהה בתקופת המקרה. לפני כחמישה שבועות ולאחר טיול במזג אוויר קר מאוד באירופה חשתי מעין הירדמות של החלק מהאוזן לכיוון הלסת עד מחצית הדרך לכייוון הלסת ומעל בללחי שמאל בכל אופן היה לסירוגין של שלוש שעות חשתי את התופעה הגעתי לבדיקה של שני ניאורולוגים ולאחר שלחצתי והלחצתי קיבלתי לביצוע ct מוח שיצא תקין תוצאותת בדיקות דם של הרופא הפנימי יצאו תקינות כל מיני בדיקות דם למעט קרישיות חתר עשיתי הכל כיום עדין (כנראה במזג אוויר קר אני חש ולעיתים גם שש שעות לאחר החשיפה למזג אוויר שאלתי .האם יכול להיות התקררות של עצב הרינוס או משהו כזה ואם לא מה יכול להיותלדעתך ולפי מיטב ניסיונך האם לחץ נפשי יכול לתרום אנא ממך הדבר מליחיץ אותי וגורם לי לחוסר יציבות במשפחה ובעבודה לפחות לדעת לאיזה כיוון אודה לך מקרב לב

שלום מדובר קרוב לוודאי בהתקררות של העצב-לחץ נפשי תמיד תורם. דר דיין

12/02/2006 | 11:30 | מאת: טיפול מומלץ?

ד"ר נכבד מהו הטיפול המומלץ לדעתך אודה מקרב לב...

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת